Om Järnkrogen

Festlokalen kan hyras av både privatpersoner och företag.

Lokalen är godkänd för 50 personer, fullt så många vuxna ryms inte vid långbordet, Ca 30 personer är lagom. Lokalen har 2 toaletter, ett torrdass finns ute på området.

Den stora altanen rymmer ca 40 personer sittande. Häggvids hak är ett fristående uterum som har 2 väggar och tak som rymmer ca 30 sittande, lämpligt för lunch och fikaraster.

Aktiviteter

I stort sett arrangerar vi hela Aktivators utbud av aktiviteter här. Det finns även möjlighet till guidade turer på friluftsmuseet.

Mat och dryck

Vi har ett gott samarbete med Varvsberget/ Epic event som erbjuder Catering. Med sitt mobila alkoholtillstånd erbjuder de möjligheten att få alkoholhaltiga drycker serverade.

Önskar ni laga egen mat så finns alla möjligheter. Ett fullt utrustat kök med Spis, ugn, mikro, flera kylar, frysar, rejäl diskmaskin och mängder av porslin, bestick och glas. Vid behov får ni även tillgång till en stor kolgrill.

Konferens

Vill ni ha en lite annorlunda och minnesvärd konferens så är Järnkrogen stället för er!

Omgiven av ståtlig tallmo och med havet runt knuten är det lätt att hitta inspiration som tar ert möte till oanade höjder.

Lokalen utrustas enligt era önskemål, Ljudsystem, projektor, headset, blädderblock, whiteboard mm. I dagsläget saknar lokalen Wi-fi men 4G-nätet fungerar!

Priser

Privatpersoner, företag, organisationer

Upp till 5 timmar: 2000kr/1600 ex moms
6-24 timmar: 3200kr/2560 ex. moms

Barn- och ungdomsföreningar

Upp till 5 timmar: 1200kr/960 ex moms
6-24 timmar: 2000kr/1600 ex. moms

Städning

1000kr/800 ex moms

Villkor

Lokalen är städad och i gott skick när ni får tillgång till den. Ni väljer själva om ni vill städa efter er, detta skall då vara gjort senast kl. 10.00 dagen efter, Grovstädning av området åligger alltid hyrestagaren.

Hyrestagaren måste vara minst 20 år.

© 2020 Aktivator | Production: Magnus Stenman 2020